Mannen som bygget idretts-Norge

Torsdag 28. september kan du lære mer om Rolf Hofmo, mannen som var sentral i "alt" i norsk idrett i en årrekke. Skeid Eldres inviterer til åpent foredrag.

Skeids damer røk ut av Obos Cup

Damelaget møtte Bærum på Sandvika stadion, men tapte med samme sifre som herrene (1-2) i gårsdagens kvartfinale.

Tap på Briskeby

Det ble som ventet en tøff match mot serielederen da Skeid tok turen til Hamar. Spesielt de første 45 minuttene er bare å glemme for Skeid-gutta, som tapte 1-2. Se høydepunktene her!

Skeid seiret endelig over naborivalen

Kjelsås-forbannelsen er endelig brutt. I regnværet over Nordre Åsen kunne Skeid juble for tre poeng etter oppgjøret mot naboene fra platået. Se høydepunkter og intervjuer her!

Intervjuer med Tom og Dreni før Kjelsås-kampen i morgen

De siste fire seriekampene mot naborival Kjelsås har endt uavgjort. Hør hva Dreni og pappa Tom har å si før "hatoppgjøret"

Skeid G14 helt til finalen i Hamkam Talent Cup

G14 deltok på Hamkam Talent Cup i helgen og gjorde sine saker meget bra! Dette er en stor cup som samler mange av de beste lagene i hele Norge og av mange regnes som et uoffisielt NM.

Skeid vant nabofeiden mot Grorud

Det ble som vanlig en tett og jevn kamp på Grorud kunstgress, men med en sein scoring ble Henning Tønsberg Andresen fortjent matchvinner for Skeid. Se høydepunktene her!

Skeid knuste Finnsnes 4-0

Det var nydelig sensommervær, 20 grader i skyggen og sol som varmet tilskuerne da Det Grønne Kystlokomotivet kom dampende inn på Nordre Åsen. Det skulle vise seg at lokomotivet hadde svært dårlig trykk på kjelen, det ble etterhvert mest kjøring i revers for loket fra det høye nord. Se høydepunkter her!

02.09 10:00 Godlia 7 er B  
Skeid MG10 Gutter 2007 - Oppsal IF Fotball MG10 2007-5  
11.06 18:30 Norfre Åsen kunstgr. 9er B H  
Skeid SG13 Gutter 2004 - SF Grei  
20.04 18:00 Skeid banen B  
Skeid MG9 Gutter 2008 - Vålerenga FB MG9 G08 Stars 7-11  

           

             

 

                       

 

 

©2017 123klubb for effektiv klubbdrift leveres av KX Products