Så nære, så nære for Skeid

Cupdrømmen levde i 87 minutter for Skeid, men det var til slutt gjestene fra Drammen som trakk det lengste strået og som sikret avansementet til neste runde. Se høydepunkter og intervjuer her!

Siste innspurt på tribunedugnad

Vi mobiliserer til cupkampen mot Strømsgodset på onsdag og trenger mange folk til dugnad på Nordre Åsen mandag og tirsdag!

Ran på høylys dag da Grorud karret seg til tre poeng

Det var flott vårvær, 18 grader, sola kom fram, men det var lite å glede seg over for hjemmepublikumet, da dommeren blåste av kampen sto det 0-1 på tavla. Selv Grorud-supporterne måtte innrømme at gjestene fikk med seg tre meget heldige poeng i bagasjen. Se høydepunkter og intervjuer her!

Påmelding til akademi og fotballskoler

Her finner du info og påmelding til Skeids ekstratilbud i sommerhalvåret.

Ny dugnad på Nordre Åsen

For at de nye tribunene skal være på plass til cup-kampen mot Strømsgodset trenger vi masse hjelp torsdag og fredag!

Skeid fortsatt ubeseiret etter uavgjort mot Finnsnes

Skeid gikk på sitt første poengtap for sesongen, men unngikk baklengsmål i borteoppgjøret mot Finnsnes. Det betyr at det er nå har blitt spilt hele 450 minutter siden forrige gang Skeidgutta måtte hente ut en ball fra eget nett i PostNord-ligaen! Se høydepunktene fra kampen her.

Cupkamp, TV-kamp og Nordre Åsen oppgraderes - nå trenger vi deg

Skeid er virkelig i flytsona om dagen, både på og utenfor banen. Nå skal Nordre Åsen skal oppgraderes, og til den jobben trenger vi litt hjelp fra deg!

Øyvind Eide ny sportssjef for G13-19!

Går fra NM-gull med Stabæks kvinner, til å lede arbeidet med talentfabrikken Skeid.

©2017 123klubb for effektiv klubbdrift leveres av KX Products