Skeid

OBOS

OBOS

OBOS er en medlemsorganisasjon med over 370 000 medlemmer. I over 80 år har konsernet skaffet medlemmene bolig, samt forvaltet disse på en trygg måte.

De fleste av våre medlemmer bor i Oslo og omegn, men de siste årene har OBOS også etablert seg i flere steder av landet, blant annet Østfold, Vestfold, Rogaland, Bergen, Trondheim og i Hamar-området.

Forkjøpsrett og gunstige medlemstilbud

For de fleste medlemmer er det forkjøpsretten og tilgangen til et stort boligmarked, samt våre nye boligprosjekter som oppleves som den største fordelen.

Men det skal alltid lønne seg å være medlem i OBOS – også for deg som har dekket ditt boligbehov.

Som medlem i OBOS kan du låne og spare penger til betingelser som er blant markedets beste. I tillegg gir medlemskortet inntil 45 prosent rabatt på forsikring, strøm, mange ulike kultur- og idrettstilbud, fritidsaktiviteter, reiser, varer og tjenester.

Samfunnsengasjement & fordeler for Skeid-medlemmer

OBOS støtter flere arenaer innenfor kultur, sport og humanitært arbeid, og er nøye på at sponsorstøtten kommer medlemmene til gode. Vi har også som mål å støtte positive miljøtiltak i medlemmenes boområder, samt bidra til positive oppvekstvilkår for barn og unge.

OBOS har samarbeidet med Skeid helt siden midten av 90-tallet, og har vært en av de viktigste medspillerne til klubben i denne perioden.

I dag kan du med OBOS-medlemskap få følgende rabatter på aktiviteter i Skeid:

- Velkommen til fotball (200,- i rabatt per sesong)

- Skeidakademiet (25 % rabatt)

- Fotballskoler i sommer- og høstferien (25 % rabatt)

- 25 % rabatt på voksenbilletter til A-lagets hjemmekamper. Barn av OBOS-medlemmer gratis.

Med andre ord kan det fort lønne seg å være medlem dersom du er aktiv i Skeid!

Alle aktiviteter krever fremvisning av gyldig medlemskort til klubbkontoret. Send det gjerne som bilde/skjermbilde på epost.

Bli medlem på obos.no!

OBOS logo

 

 

 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift