Skeid

Frank Varner Cup

Frank Varner Cup

Frank Varner Cup er Skeids årlige storturnering. Den arrangeres for barn fra 7-12 år i slutten av april, og trekker godt over 200 lag til Nordre Åsen over to helger.

 

For 29. gang inviterer Skeid til vårens flotteste turnering, Frank Varner Cup.

I 2018 arrangeres cupen på følgende datoer:

Gutter: 14-15. april

Jenter 22. april

Cupen har sitt navn etter gründeren som startet Varnergruppen, og som var tidlig ute med sponsing i Norge. Varnergruppen driver i dag bl.a. Cubus, Dressmann, BikBok og flere store kleskjeder, og har samarbeidet med Skeid i en årrekke. De er fortsatt med på laget med Cubus hovedsponsor for turneringen.

 

BANER
Alle kamper går på Skeidbanen (Nordre Åsen Idrettsanlegg). Gateadressen er Kjelsåsveien 9 (like ved Sinsenkrysset/Haraldsheim Vandrehjem). Kampene går på kunstgress.

KLASSEINNDELING
Hver årgang spiller 4 kamper på 1 x 20 minutter.


KAMPER
Alle lag deles i puljer på 5 lag der alle spiller mot alle. Vi har differensiert påmelding, og prøver med det å sette opp mest mulig jevnbyrdige kamper mellom lagene. Vi ønsker derfor at dere i kommentarfeltet til påmeldingen sier om dere ønsker å spille på nivå:

A)    Øvet
B)    Middels øvet

 

Vi gjør oppmerksom på at vi følger Norges Fotballforbund sine retningslinjer for barnefotball. Vi har derfor ingen sluttspill, og resultater føres ikke. Ferdighetsnivåene vil heller ikke offentliggjøres i kampoppsettet. Alle lagene får minimum 4 kamper som spilles samme dag.

PÅMELDING

Frank Varner Cup er en populær cup, så man må melde seg på tidlig for å være sikker på å få plass i turneringen.

Deltageravgift er på kr. 1200,- pr. lag.

Meld deg på her!

Her ser du hvilke andre lag som er påmeldt.

For eventuelle tilreisende lag kan vi anbefale Haraldsheim vandrerhjem, som er nærmeste nabo til Skeidbanen. Ta kontakt for å få spesialtilbud gjennom Skeid.

KONTAKT

Steinar Sæthre
Epost: dagligleder@skeid.no

Tlf: 976 76 460

 

 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift