Skeid

Velkommen til 9er Cup

Velkommen til 9er Cup

Skeid har gleden av å invitere jentelag i 11 og 12-årsklassen til 9er-cup helgen 27-28. oktober 2018. Det er niende gang vi arrangerer denne cupen som en introduksjon til ungdomsfotballen, og cupen har vært en stor suksess.

Nytt av året er at vi har en 11-års klasse, der lagene vil få minst fire kamper. I 12-årsklassen vil det være innledene gruppespill med påfølgende A og B sluttspill, med premier til finalelagene. Vi prioriterer et godt sportslig tilbud med kamper på kunstgress for alle lag(innledende kamper pluss sluttspill). Alle lag vil få kamper både lørdag og søndag. Det vil kanskje gå noen kamper på fredag kveld. 

Les mer på cupens hjemmeside: https://9ercup.cups.nu

Kampene foregår på 3 kunstgressbaner. Banene ligger på:

Skeidbanen - Nordre Åsen Idrettsanlegg

Kjelsåsveien 9, 0488 Oslo

For klubber som stiller flere lag: Vi aksepterer lån av spillere mellom lag i samme klubb der dette er nødvendig for å stille lag med et par innbyttere, men ber om at det ikke lånes spillere for å "toppe" lag.

Bruk av inntil 3 overårige spillere er tillatt der dette enten er nødvendig for å kunne stille lag eller der de aktuelle spillerne spiller fast som overårige på laget. Det kan gis dispensasjon til bruk av flere overårige spillere.

For eventuelle tilreisende lag kan vi anbefale Haraldsheim Vandrerhjem, som er nærmeste nabo til Skeidbanen. Se http://www.haraldsheim.no

MELD DERE PÅ HER!


Påmeldingsfristen er 12. oktober:

Påmeldingsavgiften er på 1500,- i J11-klassen og 1900,- i J12-klassen

 

 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift