Skeid

For trenere

For trenere

Ny som Skeid-trener?

Skeid er avhengige av våre mange foreldretrenere som bidrar med å trene lagene i barnefotballen, og legger til rette for at disse skal ha fotballfaglig støtte. Under finner du info om noe av det vi gjør for å assistere de frivillige trenerne våre.

Kurs gjennom NFF og Oslo Fotballkrets:

Til alle ferske barnefotballtrenere tilbyr vi kurs i Skeids regi. Dette gir en grunnleggende innføring i hvordan man skaper god aktivitet for barna.

Vi sender også trenerne på det såkalte C-kurset gjennom Oslo Fotballkrets. Dette arrangeres flere ganger gjennom året, og består av 4 moduler. De som trener barn fast bør ha tatt den første modulen, gjerne også modul 2 og videre. Kursene dekkes av Skeid. Ta kontakt med sportssjefen om du ønsker å melde deg på eller vil vite mer.

Treningsøkta.no:

Norges Fotballforbund tilbyr også treningsveiledning gjennom portalen treningsøkta.no. Som trener får du innlogging til disse sidene, og kan finne både videoklipp og detaljert gjennomgang av aktuelle øvelser for alderstrinnet du trener. Om du ikke har fått innlogging, send epost til: kjetil@skeid.no.

Sportslig ansvarlige:

Skeid har en sportssjef for barnefotballen, og en idrettskoordinator. Disse bistår med trenerkurs, veiledning på feltet, og har ansvaret for at alle spillere skal ha et godt sportslig tilbud. Ta kontakt med en av dem om du trenger veiledning som trener.

 

 

 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift