Skeid

Ringside

Ringside

Bademiljø Ringside Rørleggerbedrift AS ble stiftet i 1963 og gjort til aksjeselskap i 1971. Selskapets stifter var Rolf I. Skogsrud og Ringside har siden starten vært 100 % eid av Skogsrud-familien. Ringside drives idag av Kenneth E. Skogsrud.

Vi holder til sentralt på St. Hanshaugen i Oslo med kontor og Bademiljø-butikk i Geitmyrsveien 52 B. Vi har kundeparkering - kom innom butikken for P-bevis.

Alle Skeid-medlemmer gis 15 % rabatt på kontanthandel i butikken!

Foruten normale håndverkstjenester har vi spesialisert oss på energiøkonomisering, våtromsmodernisering og ikke minst energiovervåkning, SD-kontroll, av alle typer energianlegg. Gjennom Bademiljø kan vi tilby et bredt spekter av produkter.

Graveservice AS eies 100 % av Ringside Rørleggerbedrift AS og utfører oppdrag med VA-anlegg, rehabilitering av ledningsnett, lekkasjeutbedring, drenering, avfallsbrønner, grøntanlegg, støpearbeder og mindre bygningsmessige arbeider.

Med andre ord er vi din komplette VVS-tekniske entreprenør og din naturlige samarbeidspartner enten det skulle gjelde pakningsskift eller serviceavtale på større bygningsmasse. Kontakt oss for ytterligere opplysninger. Tlf: 22 06 89 00

Vi utfører rørleggeroppdrag i hele Oslo og omegn.

 

 

 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift