Skeid

Redaksjonen

Redaksjonen

Noen ildsjeler sørger for at vi andre kan følge med på kamper og mye annet som skjer i Skeid. De skriver, filmer og fotograferer – og legger alt ut på Skeid.no og Facebook.

Lengst ansiennitet i redaksjonen har Anders Vindegg. Han begynte i 2007, og profesjonaliserte Skeid.no med kampintervjuer og bilder. I arkivet ligger det nå over 1500 små og store artikler og et stort antall verdifulle bilder. Anders har trappet litt ned, men bidrar fortsatt når tida strekker til.

Filming overlater han til Sven Erik Liland, som kom med i januar 2013. Det er han, og hans intervjumedarbeider Jonathan Simchai Hansen, vi kan takke for «livedekningen».

«Skeidkanalen» på Youtube har over 270 abonnenter, og over 220.000 avspillinger av 480 videoer – til nå. Sven Erik (også kjent som «Svinni») gjør ellers også en stor jobb med redigering av Skeid-sidene.

Men vi får også skriftlige referater fra kampene. Siden 2015 har Stein Pettersen sørget for det. Du ser ham med en stor notatblokk på tribunen, gjerne nær «oksene». Målet hans er å få ut referatet i løpet av kvelden – og det klarer han!

I det siste har han fått avlastning av Magne O. Rønningen. Han har, i tillegg til Skeid, sin favorittklubb i Tottenham, og skriver også utmerkede artikler for den norske supporterklubbens blad.

Har du tips om noe redaksjonen burde dekke? Ta kontakt på redaksjonen@skeid.no!

Anders Vindegg

Foto, Facebook, Twitter, Instagram

Sven Erik Liland

Video, høydepunkter, live feed, kampreferater

Jonathan Simchai Hansen

Kampreferater og intervjuer

Stein Pettersen

Kampreferater og intervjuer

Magne O. Rønningen

Kampreferater

   

 

 

 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift