Besøk fra Nordland i NM

Skeids juniorgutter møter Bodø/Glimt i tredje runde av Norgesmesterskapet. - Vi gleder oss enormt til å ta imot Glimt og håper på støtte fra mange hjemmesupportere, sier trener Ørjan Valla.

Glimts juniorer, som trenes av den gamle storspilleren Ørjan Berg, har slått ut Malvik og Mo IL for å komme til tredje runde i NM.

– Bodø/Glimt har de siste sesongene vært en foregangsklubb i satsing på utviklingsavdelingen sin. Det er derfor både interessant og ikke minst en spennende trekning for oss. Vi bruker som vanlig NM for å måle vår gruppe opp mot de beste, og sett i lys av det er Glimt en perfekt motstander, forteller juniortrener Ørjan Valla. 

Skeid moste Mjøndalen 5-1 på Nordre Åsen i første runde, mens Kongsvinger så ble slått ut etter en dramatisk kamp, som til slutt måtte avgjøres ved straffesparkkonkurranse.

Skeids junior elite-lag ble før sesongen flyttet over til Skeid (fra Skeid Fotball). Det gir noen utfordringer i Norgesmesterskapet. 

– Spillere som er faste på A-laget kan ikke være med, og vi deltar defor med egen treningsgruppe i NM. På en måte er det synd, men setter vi spilleren i sentrum, som vi gjør i kubben, er det ikke så farlig. Våre yngste får da en kanonmulighet til å vise seg frem og teste seg mot de beste spillerne i Norge, sier Skeids juniortrener.

Det er Skeid som har hjemmebane mot Bodø/Glimt, og matchen skal spilles søndag 15. juni klokka 16.00. (NB! Nytt kamptidspunkt.)

– Vi gleder oss enormt til å ta imot Glimt, og håper på støtte fra mange hjemmesupportere, avslutter Valla.

Påmelding 2019

Her melder du deg på

           

 

 

             

 

   

 

                       

 

 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift