Ørjan Hopen klar for Skeid

Skeid og Tom Nordlie forsterker laget med den 25 år gamle sentrale midtbanespilleren Ørjan Hopen. Med Hopen kommer erfaring fra spill på aller høyeste nivå.

– Selv om jeg på ingen måter er gamle karen selv, har jeg jo vært med noen år. Jeg håper jeg kan bidra med litt rutine i en ung og spennende tropp, sier Ørjan Hopen til Skeid.no.

Hopen spilte i 2016 i OBOS-ligaen med Levanger. Fra tidligere har han også erfaring fra spill i Tippeligaen for Sogndal, i tillegg til kamper for Bryne og Nest-Sotra.

Giftig venstrebein

– Jeg har flyttet til Oslo, og prata en del med Tom. Det opplegget som har blitt presentert og det jeg har sett er spennende. Derfor ble det Skeid, forteller Hopen, som opprinnelig er sogndøl og startet karrieren i saftbygda.

Sammen med Henning Tønsberg Andresen og keeper Idar Lysgård stod Hopen lenge igjen på feltet og terpet på frispark etter at de andre hadde fått i garderoben fredag kveld.  

– Med Ørjan inn i troppen får vi inn en del av det vi har manglet litt av på midtbanen i vinter. Han har rutine, han er god til å snakke og kommunisere, og ikke minst har han et giftig venstrebein, sier assistenttrener Didrik Bjella om Hopen.


KLAR FOR SKEID: Ørjan Hopen er klar for spill i Skeid-trøya og trente fredag med laget for andre gang. (Foto: Anders Vindegg) 

Vil kjempe i toppen

Hopen, som har signert en amatørkontrakt med Skeid Fotball, har ikke mange treninger bak seg med laget. Fredag kveld gjennomførte han sin andre trening på Nordre Åsen.

– Det er litt tidlig for meg å si hvor bra det kan bli i år, men førsteinntrykket er bra. Det er mye gode spillere her, så jeg har selvsagt lyst til at vi skal være med og kjempe i toppen, sier han.

Første Skeid-match for Hopen kommer på søndag. Da går turen til Hønefoss og sesongoppkjøringens nest siste treningsmatch før seriestart. Det er mange som vil få sjansen til å vise seg fram i den kampen. Sannsynligvis vil vi kunne se to ulike ellevere i hver omgang.

Se kampen mot Hønefoss direkte på Skeid-TV her!

Påmelding 2019

Her melder du deg på

           

 

 

             

 

   

 

                       

 

 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift