Idar til OBOS-ligaen

Etter godt over 100 matcher for Skeid venter nye utfordringer for Idar Nordby Lysgård. Neste sesong skal totningen vokte buret for Kongsvinger i OBOS-ligaen.

Idar Lysgård har vært en trygg sisteskanse for Skeid i en årrekke. Mang en gang har Idars reflekser og tigersprang reddet baklengs.

– Jeg vil gjerne takke Skeid for sju år utrolig flotte år. Jeg har gått gradene fra guttefotball i Skeid til A-lagsfotball og opplevd mye med klubben, sier Lysgård til Skeid.no.

Debuten til den høyreiste keeperen kom allerede i mai 2012. Da slo Skeid Østsiden 1-0 på bortebane i første NM-runde. I 2013 kjempet Idar seg til fast plass som bakerste mann, og den har han hatt siden. På tross av at Idar fortsatt bare er 23 år, har han rukket å få hele 129 A-matcher for Skeid under beltet. Det er imponerende.

– I Skeid har jeg fått muligheten til å utvikle meg mye som spiller. At jeg nå forlater klubben har vært utrolig vanskelig valg å ta, men i Kongsvinger får jeg muligheten til å prøve meg på et enda høyere nivå, sier Lysgård, som neste sesong altså blir å finne inne i de dype skoger i OBOS-ligaen.

– Jeg vil gjerne få takke supporterne og alle som har støttet meg og laget. At jeg fikk prisen som årets spiller av Oksene i år setter jeg utrolig pris på. Neste år håper jeg Skeid rykker opp! avslutter Idar.

Vi takker for 129 solide opptredener i Skeid-buret og ønsker Idar lykke til med nye utfordringer.

Det er allerede klar hvem som trer inn i Skeids mål fra neste sesong. Keeperne Adrian Møller og Emil Fiskvik er begge klare for spill på Nordre Åsen.

Se noen av feberredningene Idar leverte i 2017 her:

           

 

 

             

 

   

 

                       

 

 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift