Skeids bandylag i 1. div knallåpnet

Bandygutta fikk en strålende åpning mot Strømsgodset i serieåpningen på Marienlyst isstadion.

Med det dårlige været som var i månedsskiftet oktober/november, var det et spent lag som entret Marienlyst isstadion tirsdag 20/11 kl. 20.00.
Og de første 15 minuttene bar preg av at det var første ordinære kamp i bandyens 1. divisjon. Noe famlende og litt problemer med avstandene mellom lagdelene. Og det visste Strømsgodset å utnytte. De åpnet sin scoringskonto etter 12 minutter, 1-0. Da våknet Skeid, innsatsen økte, og styringen når Godset kom i angrep, ble bedre. Dermed var Skeid på sporet og åpnet sin scoringskonto med Daniel som eksekutør - et flott skudd, 1-1.
Det ble en jevnere kamp, men Skeid skapte farligere sjanser. Sjansene vasket frem et hjørneslag og der var Even frempå og listet inn en ball langs isen, i hjørnet i Godset-målet - 1-2.

Så bølget det frem og tilbake, men Skeid hadde de farligste sjansene. Godset kom som oftest til med skudd fra distanse i skrå vinkler, noe som var et resultat av god jobbing fra spisser til forsvar. I det 39.-minutt kom et arberidsuhell i forsvaret, og Godset kunne enkelt runde en litt stillestående keeper i Skeid-målet og redusere til 2-2. Med det tok lagene pause.

I andre omgang fortsatt Skeid å male på, og viste seg som et sterkere lag, rent fysisk. Guttene har tydelig lagt ned en bedre jobb en Godset. etter bare noen minutter la Anders på til 2-3, nydelig spilt gjennom av Daniel. Derifra og ut så ikke Skeid seg tilbake. Både Skeid og Godset fikk et par mann utvist, men det så ikke ut til å berøre Skeid nevneverdig, de malte på videre. En lang lyre foran mål ble hendig vippet inn på volley av Daniel, som også avsluttet ballet med en scoring 3 minutter før slutt. Da var Godset i oppløsning og kunne bare se på når dommeren blåste for full tid på stillingen 2-5.

En flott arbeidsseier og kollektiv jobb av Skeidguttene! Gratulerer! Vi ser frem i mot fortsettelsen.

Se alle Skeids scoringer her:

Påmelding 2019

Her melder du deg på

           

 

 

             

 

   

 

                       

 

 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift