Frivillige søkes

Skeid oppfordrer alle frivillige i og rundt klubben til å melde sin interesse her og dermed bidra i det forestående dugnadsarbeidet for å gjøre Nordre Åsen klar til seriestart 2019!

Skeid ønsker å spille sine kamper i OBOS-ligaen på Nordre Åsen. I vårt nærområde.  Det er en del av det av å bygge klubb at vi er samlet et sted.

Men kravene i OBOS-ligaen er strenge og det gjenstår mye jobb. Skeid søker derfor etter frivillige som kan være med i ulike prosjektgrupper eller dugnadsgjenger fra nå av og frem mot seriestart.

Vi søker først og fremst folk som kan ta i et tak. For noe av det første vi må gjøre er å skru ned alle tribunene så vi får plass til nytt kunstgress. Dernest gjenstår en haug med små og store oppgaver før vi kan invitere til fotballfester gjennom hele 2019!

Vi trenger all hjelp vi kan få og dette klarer vi kun om vi er mange nok som deler på oppgavene. Da blir det også morsomst!

I tillegg til noen store dugnadsgrupper vil det være spesielt behov for alle som har erfaring som prosjektledere, snekkere, tømrere og elektrikere.

Meld deg til tjeneste her. 

Påmelding 2019

Her melder du deg på

           

 

 

             

 

   

 

                       

 

 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift