Vi skal bygge klubb sammen

Skeid og CopyCat inngår samarbeidsavtale

Fra venstre: Daniel Holmeide Strand, Per Utne og Morten Berre.

Vi skal bygge klubb sammen

Like før jul inngikk Skeid og CopyCat en splitter ny samarbeidsavtale hvor vi sammen skal bygge merkevaren Skeid videre. CopyCat blir vår totalleverandør innen profil, trykk og grafiske produkter.

- Dette ser vi virkelig fram til, og vi gleder oss til å samarbeide med Skeid. Det som gjør dette så spennende for oss i CopyCat er at mye skal skje i klubben framover, og at vi nå får være med på klubbutviklingen og bygge klubbens profil sammen med dere, sier daglig leder Geir Thorbjørnsen i CopyCat.

I høst slo Skeid seg sammen til en klubb, og i år skal klubben oppdatere sin grafiske profil og uttrykk.

- Klubbutvikling handler også mye om uttrykk i hverdagen, og vi har en del planer på hvordan vi skal synliggjøre klubben historie i omgivelsene våre. Vi kommer til å gjøre litt hvert år framover, og etter hvert vil vi ha bygget et tydelig uttrykk for Skeid, sier daglig leder Daniel Holmeide Strand.

Skeids kontaktperson i CopyCat er Per Utne, som i tillegg til sin lange erfaring i CopyCat også har solid bakgrunn fra fotballen som tidligere trener i Holmlia.

- Dette blir ordentlig kult, og vi ser fram til å jobbe sammen med Skeid. Jeg har vært med masse i idretten, og vet hvor mye en klubb som Skeid betyr for lokalmiljøet sitt. Så dette er veldig spennende på mange måter, sier Per til Skeid.no

Om CopyCat

CopyCat jobber for å være Norges ledende leverandør innen sine tjenesteområder print, profil og pluss, og ønsker å være din bedrifts førstevalg som trykksaksleverandør og samarbeidspartner ved grafisk kommunikasjon, enten budskapet skal formidles på papir eller digitalt.

 Under slagordet Kommunikasjon fra A til Å er CopyCat her for deg og din bedrift, når enn du måtte trenge det, og vi arbeider alltid etter nettopp dine behov og ønsker!

 Konseptet tilbys også som franchise, og CopyCat søker kontinuerlig etter nye og dyktige gründere som ønsker å etablere egen bedrift.

Påmelding 2019

Her melder du deg på

           

 

 

             

 

   

 

                       

 

 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift