Skeid inngår samarbeidsavtale med Wright Trafikkskole

Wright er landets største kjøreskole med avdelinger over hele landet.

Fra venstre: Matias Ervig, Morten Berre og Erik Andersen (foto: Daniel H. Strand)

Skeid inngår samarbeidsavtale med Wright Trafikkskole

Det er med stor glede at vi kan annonsere vår nye samarbeidspartner Wright Trafikkskole. Wright er landets største kjøreskole med avdelinger over hele landet, og ikke minst lokalt representert med avdeling i Nydalen.

- Dette samarbeidet ser vi veldig fram til. Det er kult at Skeid nå er tilbake i toppfotballen med A-laget, og samtidig er det viktig for oss å støtte den store aktiviteten i Skeids utviklingsavdeling. Vi har avdelingskontor i Nydalen, og har tilhørighet til bydelen, sier markedsansvarlig Mathias Ervig i Wright til Skeid.no.

Som del av avtalen vil Wright tilby trafikale grunnkurs på klubbhuset eller i Nydalen for Skeids lag, hvor laget mottar et kontantbeløp til lagkassen per deltaker. I tillegg lanserer vi «Skeidpakken», en egen opplæringspakke som inneholder all obligatorisk opplæring samt ti vanlige kjøretimer. Denne pakken tilbys til medlemmer og venner av Skeid, og du som velger Skeidpakken bestemmer selv om kontantbeløpet går til ditt lag eller til klubben.

- For Skeid er det en fjær i hatten at store og etablerte bedrifter som Wright velger å støtte oss, og ser verdien av det arbeidet vi gjør i klubben. Avtalen med Wright er sånn sett todelt, med en ren markedsavtale kombinert med en kickbackavtale. Ved at kickbacken går direkte til lagene som benytter seg av Wright tilbyr vi en enkel måte for dem å få inn penger til lagskassene som laget disponerer på egenhånd, sier daglig leder Daniel H. Strand.

I år er det utøvere født i 2003 eller tidligere som kan ta trafikalt grunnkurs, og vi vil etter hvert sette opp kursdatoer som disse kan melde seg på. Skeidpakken er åpen for alle som kvalifiserer til kjøreopplæring.

Medlemsfordelene hos Wright kan du lese mer om på Skeidpedia.

Påmelding 2019

Her melder du deg på

           

 

 

             

 

   

 

                       

 

 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift